Hem > Innovationer > Nominera årets kvinnliga uppfinnare!

Nominera årets kvinnliga uppfinnare!

kvinn_uppfinÄr du kvinna eller känner du en kvinna med en bra uppfinning då är det hög tid att skriva ihop några rader och nominera henne till Årets kvinnliga uppfinnare 2010.  Fram till och med den 15 januari 2010 kan du skicka in din nominering till Svenska Uppfinnareföreningen via e-post suf@uppfinnare.se. Ange kontaktuppgifter till den du nominerar samt en motivering till varför just hon ska vinna.

Förra årets vinnare är fotograferna och konstnärerna Ewa Stackelberg och Nadja Ekman från Stockholm som tog hem priset för en patenterad teknik för reproduktion av detaljerad bild i glas, Pictoglasmetoden. Vilka som vinner 2010 tillkännages vid en prisceremoni på internationella kvinnodagen den 8 mars på Tekniska museet i Stockholm.

Vill du se mängder av spännande innovationer från kvinnliga uppfinnare så besök utställningen ”Kvinnors uppfinningar” som just nu turnerar runt i Sverige och visar upp ett 70-tal produkter.  Utställningen är ett samarbete mellan Tekniska museet,  ALMI Företagspartner AB, Riksutställningar, Svenska institutet samt Svenska Uppfinnareföreningen och stöds av Tillväxtverket.

Annonser
Kategorier:Innovationer Taggar:,
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: