Hem > Innovationer > Innovationsrådgivare inom vård och omsorg

Innovationsrådgivare inom vård och omsorg

Tillsammans med sju andra rådgivare från olika delar av landet diplomerades Cecilia Ödman från Almi Jönköping till innovationsrådgivare med inriktning medicinteknisk produktutveckling.

I nära ett år har deltagarna arbetat med verkliga idéer som är relaterade till vård och omsorg. De har förutom föreläsningar om till exempel regelverk och riskhantering även haft grupparbeten och diskussioner som bland annat rört sjukvårdsmarknaden och patientnytta. Studieresa har också gjorts till Europas största medicintekniska mässa, Medica i Düsseldorf. På torsdagen redovisade och försvarade deltagarna de utvecklingsarbeten som de tillsammans med innovatörer runt om i landet arbetat med under året.

Nätverket ALMI i Vård och omsorg består av ett 20-tal diplomerade rådgivare som samarbetar för att ge stöd till den som har en produktidé relaterad till vård och omsorg. Målet är att fler innovativa idéer inom vård och omsorg ska kommersialiseras framgångsrikt!

På ALMI Jönköping finns ett särskilt program som arbetar med produktidéer för vården, läs gärna mer om det på www.pumainnovation.se

Annonser
Kategorier:Innovationer
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: